Reisverzekeringen & Garantiefonds

Reisverzekering

a.s.r. verzekeringen behoort tot de beste reisverzekeraars in Nederland. Het is belangrijk om een goede reisverzekering af te sluiten, want medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht vanuit afgelegen gebieden is een kostbare zaak. U kunt via ons bij a.s.r. een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.
Om uw reisverzekering af te sluiten klikt u hier.

Annuleringsverzekering

Het is verstandig en voor een aantal safari’s verplicht om een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat u uw vakantie vergoed krijgt als u deze geheel of tussentijds moet annuleren. De premie bedraagt 5.5 % van de reissom excl. poliskosten ad €4,24. U kunt de aflopende annuleringsverzekering van de a.s.r. verzekeringen via ons afsluiten.
Om uw annuleringsverzekering af te sluiten klikt u hier.

Garantiefonds GGTO

Wild Times Safaris is aangesloten bij de Stichting GGTO – Stichting garantiefonds Gespecialiseerde Tour Operators. Bij Wild Times bent u dus in veilige handen. Deze stichting staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een bedrag van €15 – € 60 per boeking in rekening gebracht aan de consument.

Op deze reisovereenkomsten en alle daaruit voortvloeiende verplichtingen is het Nederlands recht vantoepassing.